5 Ekim 2013 Cumartesi

Not: 30 saniye bekledikten sonra reklamların altında çıkacak olan "close ad" butonuna tıklayarak reklamları geçebilirsiniz.




Süper Lig'e 4'te 4 yaparak başlayan Beşiktaş'ta şampiyonluk şarkıları erken söylenmeye başlanmış, ancak alınan 2 mağlubiyetin ardından camiayı karamsarlık basmıştı. Kartal, ligin güçlü ekiplerinden Eskişehirspor karşısında yeni bir seriye başlamak için sahaya çıkacak.Bakalım bu mücadele nasıl bitecek?
Cezalar devam ediyor,Slaven Bilic'in cezalı olacağı zorlu mücadelede, gribal enfeksiyon nedeniyle Ramon Motta ve Hugo Almeida da forma giyemeyecek. Ev sahibi ekipte ise cezalı olan Hürriyet forma giyemeyecek.
Beşiktaş kadrosunda önemli oyuncu var.Kartal'ın eski yıldızı Erkan Zengin ise, Siyah-Beyazlılar karşısında sahadaki yerini alacak. Eskişehir Atatürk Stadı'ndaki mücadele saat 19.00'da başlayacak. Tolga Özkalfa'nın düdük çalacağı bu zorlu 90 dakika Lig TV'den naklen yayınlanacak.
Fernandes'in 100. maçı Beşiktaş Eskişehirspor
Öte yandan bu maç, Kartal'ın maestrosu için de farklı bir anlam içeriyor. Portekizli yıldızı, Beşiktaş formasıyla 100. maçına çıkıyor. Beşiktaş Fernandes'in gol attığı hiç bir maçta yenilmezken, 17 maçta 15 galibiyet 2 beraberlik elde etmişti.
ESKİŞEHİRSPOR - BEŞİKTAŞ
STAT: Eskişehir Atatürk
SAAT: 19.00
HAKEM: Tolga Özkalfa
YAYIN: Lig TV
ESKİŞEHİRSPOR: Boffin, Veysel, Akaminko, Diego, Tarik, N'Diaye, Aytaç, Kamara, Erman, Erkan, Bienvenu
TEKNİK DİREKTÖR: Ertuğrul Sağlam
BEŞİKTAŞ: Tolga, Serdar, Sivok, Escude, Hutchinson, Necip, Veli, Gökhan Töre, Fernandes, Olcay, Mustafa(Ömer)
TEKNİK DİREKTÖR: Slaven Bilic
Spor Toto Süper Lig'in 7. haftasında bugün saat 19:00'da Eskişehir Atatürk Stadı'nda Eskişehirspor ile karşı karşıya gelecek.
Mücadelede Tolga Özkalfa düdük çalacak. Özkalfa'nın yardımcılıklarını Cem Satman ve Baki Tuncay Akkın yapacak. Dördüncü hakem Adil Sinem olacak.  
Eskişehir Beşiktaş maçı bu akşam canlı yayın ile sitemizde olacaktır.Bizden ayrılmayınız...


0 yorum:

Yorum Gönder