15 Aralık 2013 Pazar



TAKIMLARIN MUHTEMEL 11'LERİ
KASIMPAŞA: Isaksson, Elyasa, Donk, Barış, Volkan, Castro, Viudez, Kerem, Scarione, Halil, Malki
BEŞİKTAŞ:  Tolga, Serdar, Sivok, Ersan, Motta, Holosko, Hutchinson, Veli, Fernandes, Olcay, Almeida 
STAT: RTE
SAAT: 19.00
YAYIN: LİG TV
HAKEM: Barış Şimşek
Bu mücadelenin bir diğer önemli tarafı da Tolga Zengin için olacak. Hafta içerisinde annesini kaybeden deneyimli eldiven, acısının tazeliğine rağmen Kasımpaşa maçında Siyah-Beyazlılar’ın kalesini koruyacak. Beşiktaş, Kasımpaşa maçı hazırlıklarını ise dün akşam yaptığı idmanla tamamlayarak kampa girdi. Slaven Bilic gözetimindeki basına kapalı yapılan antrenman 1.5 saat sürdü. Kondisyon ve taktik idmanı yapan Siyah-Beyazlılar, 5 ’e 2 pas çalışması ve kısa koşularla günü tamamladı ve kampa girerek Kasımpaşa maçını beklemeye başladı.
TOLGA TAKIMLA ÇALIŞTI
Tedavisine devam edilen; Ömer Şişmanoğlu, Gökhan Töre, Kerim Frei ile boğaz enfeksiyonu olan Dentinho ve gıda zehirlenmesi geçiren Eneramo çalışmalara katılmadı. Sol arka adalesinde darbeye bağlı ödem oluşan Julien Escude, tedavi sonrası takımdan ayrı koşu yaparken Tolga Zengin ise takımla birlikte çalıştı.
BEŞİKTAŞ'TA SON DURUM
Kartal’da devreyi kapatan Gökhan Töre’nin yerine Slaven Bilic Kasımpaşa karşısında Filip Holosko’ya şans verecek. Ayrıca cezası biten Oğuzhan ve iyileşen Ersan da bu akşam kadroya dönecek.
PAŞA'DA SON DURUM 
Lige fırtına gibi giren Kasımpaşa’da bu akşam 3 isim yer alamayacak. Geçtiğimiz hafta kırmızı kart gören Ryan Babel ve İlhan Eker Beşiktaş karşısında forma giyemeyecek. Ayrıca Adem Büyük de sarı kart cezası sebebiyle takımını yalnız bırakacak. 

0 yorum:

Yorum Gönder