24 Kasım 2013 Pazar



Süper ligde lider durumda bulunan Fenerbahçe ile Medical Park Antalyaspor arasında bugün zorlu bir maç oynanacak. Fenerbahçe Antalyaspor maçı hangi kanalda ve saat kaçta işte tüm ayrıntılar.
Süper ligde lider durumda bulunan Fenerbahçe ile Medical Park Antalyaspor arasında bugün zorlu bir maç oynanacak. Fenerbahçe Antalyaspor maçı hangi kanalda ve saat kaçta işte tüm ayrıntılar.

Hiç şüphesiz Spor toto süper liginin en forma takımı olarak Fenerbahçe desek yalan olmaz ve sarı lacivertli ekip, ligde önüne gelen her takımı deviriyor ve ezeli rakipleri Beşiktaş ve Galatasaray ile arasında ciddi bir puan farkı oluşturmuş durumda.

Milli maç arasında önce Galatasaray ile kendi evinde oynadığı dev derbi karşılaşmasını kazanmayı başaran Fenerbahçe, ne kadar forma olduğunu göstermişti ve rakiplerine büyük korku vermişti.

Bu arada Zorlu karşılaşma öncesinde Fenerbahçe2nin Antalyaspor deplasmanında nasıl bir oyun anlayışı ile mücadele edeceği merak edilirken Ersun Yanal'ın koşmuyor diyerek tepki gösterdiği Emenike'nin maça ilk 11'de başlayıp başlamayacağı ise merak edilen detaylar arasında.

Ancak karşılaşma öncesinde son antrenmanını yapan Ersun Yanal hocanın mücadeleye sürpriz bir 11 ile başlayabileceği belirtilirken Gribal enfeksiyon geçiren Bruno Alves'in Antalyaspor maçında maça ilk 11'de başlaması bekleniyor.

Sarı lacivertli ekibin Antalyaspor maçındaki 20 kişilik maç kadrosunun Volkan Demirel, Mert Günok, Gökhan Gönül, Hasan Ali Kaldırım, Caner Erkin, Bekir İrtegün, Egemen Korkmaz, Bruno Alves, Mehmet Topuz, Selçuk Şahin, Cristian Baroni, Mehmet Topal, Salih Uçan, Emre Belözoğlu, Raul Meireles, Alper Potuk, Moussa Sow, Dirk Kuyt, Emmanuel Emenike, Pierre Webo'dan oluştuğunu belirtelim.

Bu arada Antalyaspor cephasinde ise Fenerbahçe maçı öncesinde moraller bir hayli yüksek ve Akdeniz temsilcisinin Fenerbahçe'den puan yada puanlar almak istediği öğrenildi.

Antalyaspor takımının en etkili isimlerinden birisi olan İbrahim Dağaşan'ın ise hastalığı nedeniyle zorlu Fenerbahçe karşılaşmasında takımdaki yerini alamayacağı belirtildi.

Medical Park Antalyaspor Fenerbahçe maçının takım kadroları is henüz belli olmadığından dolayı sizlerle paylaşamıyoruz ve kadrolar açıklandığı anda sizlere buradan aktaracağız.

0 yorum:

Yorum Gönder