27 Kasım 2013 Çarşamba

Maç saatinden 1 saat önce yayın eklenecektir.



MAÇA DOĞRU
UEFA Şampiyonlar Ligi B Grubu'nda yarın dış sahada Real Madrid ile karşılaşacak Galatasaray'da, teknik patron Roberto Mancini, ''Bernabeu'da oynamak mükemmel. Ömür boyu unutulamayacak bir şey, her vakit elinize geçmez. İyi bir mücadele çıkarıp, kazanmaya çalışacağız'' diye konuştu.
Maçın oynanacağı Santiago Bernabeu Stadyumu'nda tertip eden medya toplantısında sualleri cevap veren Mancini, ''Gruptan kimin çıkacağına son mücadele karar verecektir. Real Madrid ve Juventus gibi takımların olduğunu düşünürsek, çokta şanlı bir grupta olduğumuz söylenemez. Galatasaray için 6-1'den sonra tekrar ayağa kalkmak zor gibiydi fakat sonradan alınan sonuçlar bizi bahtlı vaziyete getirdi. Ama şu anda yalnızca Real Madrid mücadelenini düşünmeliyiz'' dedi.
Real Madrid'e karşı Santiago Bernabeu'da oynamanın her vakit zor olduğunu ifade eden Mancini, her şeye karşın iyi mücadele çıkarıp, kazanmaya çalışacaklarını söyledi.
Galatasaray Teknik patronu Mancini, Real Madrid'deki meslektaşı Carlo Ancelotti için ''Sakin biri olma özelliğiyle futbolcuları deşarj olur" yorumunda bulundu. İtalyan teknik adam, İspanyalı kaleci Casillas için de ''Dünyanın en iyi kalecilerinden biri fakat iç tartışmalarda yorum yapmam'' değerlendirmesinde bulundu.
Medya toplantısına katılan futbolculardan Riera, Real Madrid'in grupta öncü olduğunu anımsadarak, ''Real Madrid umarım en iyi mücadelenini yapmaz. Buna ihtiyaçları da yok'' dedi.
Galatasaray'ın İspanyalı futbolcusu Albert Riera, kendilerinin grupta ikinci olma talihlerinin bulunduğunu dile getirerek, "Rakibimiz lider vaziyette ve büyük ihtimalle da grubu lider bitirecek. Bizim grupta ikinci olma gibi bir talihimiz var. Bundan daha büyük bir motivasyona gerek yok'' diye konuştu.
Riera, Roberto Mancini ile ilgili yöneltilen bir suale ise ''Teknik direktör değişimini pozitif olarak değerlendirmeliyiz. Onunla beraber, strateji ve fizik olarak çok daha iyi olduğumuzu söyleyebilirim. Bizim görevimiz bu değişikliğin görülmesi için çalışmaktır'' yanıtını verdi.
Ronaldo'nun yokluğunun Galatasaray'ı biraz daha deşarj olabileceğini kaydeden Riera, ''Fakat Real Madrid'de her futbolcunun yerini dolduracak futbolcu var. Biz yalnızca kendimize bakıyoruz. Yalnızca kendi konuştuklarımızı alanda yaparsak, iyi netice alırız. Rakibin eksiği veyahut yaptıkları bizi değiştirmez'' ifadelerini kullandı.
Türkiye'deki yabancı futbolcu sınırlamasından dolayı az forma bahtı bulduğunu değerlendiren Riera, ''Bu sınırlama her vakit ehemmiyetli bir handikap fakat her takım için geçerli. Bu federasyonun kararı ve kabul etmek gerekli fakat belki ileride değişir'' ifadelerini kullandı.
İspanyalı futbolcu, Anderlecht'ten transfer önerisi geldiği iddialarına ait bir suale ise ''Gelecekte ne olacağını bilemeyiz. Futbolda ehemmiyetli olan bugündür'' cevabını verdi.
Medya toplantısının hemen peşinden Galatasaray, mücadelenin oynanacağı Santiago Bernabeu Stadyumu'nda son idmanını yaptı. İdmanın 15 dakikası basına açık tutuldu.

0 yorum:

Yorum Gönder