24 Şubat 2014 Pazartesi




Spor Toto Süper Lig'de 22. haftanın kapanış mücadelesinden Fenerbahçe, Sanica Boru Elazığspor deplasmanında konuk olacak.

Spor Toto Süper Lig'de 22. haftanın kapanış mücadelesinden Fenerbahçe, Sanica Boru Elazığspor deplasmanında konuk olacak. Saat 20:00'de başlayacak olan karşılaşmayı hakem Hüseyin Göçek yönetecek.
MUHTEMEL 11'LER
ELAZIĞSPOR
: Ivesa, Tanju, Sow, Çağlar, Marvin, Bilica, Mehmet,Serdar Özkan, Tello, Onur, Deniz Yılmaz
FENERBAHÇE: Volkan Demirel, Gökhan Gönül, Bekir İrtegün, Kadlec, Caner Erkin, Mehmet Topal, Cristian Baroni, Mehmet Topuz, Kuyt, Alper Potuk, Emenike.
STAT: Elazığ Atatürk Stadı
SAAT: 20.00
YAYIN: Lig TV
HAKEM: Hüseyin Göçek
17 KİŞİYLE ELAZIĞ'A!
Sakatlıkları bulunan Sow, Webo, Alves ve Serdar Kesimal ile cezalı olan Egemen Korkmaz ve Emre Belözoğlu, Elazığspor maçında forma giyemeyecek. Cezalı olduğu için 17 kişilik kadroda yer almayan Emre'nin takıma destek vermek için kafile ile Elazığ'a gideceği açıklandı. Sakatlığı sona eren Emenike ve sarı kart cezası biten Caner Erkin, 17 kişilik kadroda yer aldı. Fenerbahçe'nin 17 kişilik Elazığspor maç kadrosunda şu oyuncular bulunuyor:
Volkan Demirel, Mert Günok, Bekir İrtegün, Gökhan Gönül, Hasan Ali Kaldırım, Michal Kadlec, Selçuk Şahin, Cristian Baroni, Mehmet Topal, Salih Uçan, Mehmet Topuz, Caner Erkin, Dirk Kuyt, Alper Potuk, Raul Meireles, Samuel Holmen, Emmanuel Emenike.
İKİ OYUNCU SINIRDA
Fenerbahçe'de Elazığspor maçında forma giyebilecek futbolculardan ikisi sarı kart ceza sınırında bulunuyor. Mehmet Topal ve Emenike yarınki maçında oynayıp, birer sarı kart görmeleri durumunda 23. haftada Gençlerbirliği maçında forma giyemeyecek.

0 yorum:

Yorum Gönder