26 Şubat 2014 Çarşamba




Şampiyonlar Ligi'nde Galatasaray, 2. Tur ilk maçında Jose Mourinho'nun takımıChelsea'yi 21.45'te konuk edecek. Geçen sezon olduğu gibi bu yıl da adını son 8 takım arasına yazdırmak isteyen Cim Bom, avantaj peşinde. Taraftarların yoğun ilgi gösterdiği mücadelede sarı kırmızılılar 18 Mart'ta Londra'daki rövanş maçı öncesi avantajlı skoru elde etmek istiyor.

11'LER BELLİ OLDU

GALATASARAY: Muslera, Eboue, Hakan, Chedjou, Telles, Melo, Selçuk, Hajrovic, Sneijder, Drogba, Burak

CHELSEA:
 Cech, Ivanovic, Cahill, Terry, Azpilicueta, Ramires, Lampard, Hazard, Willian, Torres, Schürrle

MANCINI'DEN KRİTİK UYARI

Mancini'den iki yıldızına maça sayılı saatler kala sürpriz uyarı geldi. İtalyan teknik adam Chelsea maçı öncesi Galatasaray'ın iki yıldızı Felipe Melo ve Muslera ile özel olarak görüştü.

Mancini, sarı kart sınırında bulunan Melo'ya "Hamlelerine dikkat et. Asla ve asla hakemle diyaloğa girme. Tatsız bir gelişme istemiyorum. Londra'daki maçta mutlaka sahada olmalısın" diyerek kart görmemesi hakkında oyuncusunun dikkatini çekti.

Fernando Muslera ve Felipe Melo sarı kart cezası sınırında. Bu akşam sarı kart görmeleri halinde İngiltere'deki rövanşta oynayamayacak.

İNGİLİZ TAKIMLARI İLE 18. KEZ

Galatasaray, Avrupa Arenası'nda İngiltere ekipleriyle ise 17 kez karşı karşıya geldi. Galatasaray, üç maçtan galibiyet ile ayrılırken yedi maç berabere sonuçlandı, yedi karşılaşma ise İngiltere takımlarının üstünlüğü ile bitti. Galatasaray daha önce Chelsea ile iki kez karşılaştı. 1999-2000 şampiyonlar ligi grubunda Galatasaray, rakibine Londra'da 1-0, İstanbul'da ise 5-0 mağlup olmuştu

ROBERTO MANCİNİ CHELSEA'YA KARŞI 12. KEZ 

Galatasaray Teknik Direktörü Roberto Mancini, teknik adamlık kariyerinde 12. kez Chelsea karşısına çıkacak. İtalyan futbol adamı, daha önce Lazio ile iki, Manchester City ile dokuz defa Chelsea'nin rakibi oldu. Bu maçlarda Mancini'nin ekipleri Juventus'a karşı altı galibiyet, bir beraberlik ve dört mağlubiyet aldı.
Next
This is the most recent post.
Previous
Önceki Kayıt

0 yorum:

Yorum Gönder